Cautare

4910 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 in buzau" (7.99 secunde)
O generatie merge la inchisoare, lasand praf si pulbere in urma - Iese ceva din treaba asta?, il intreba ministrul de Interne Cristian David pe fostul sau sef de cabinet, in timp ce puneau la cale un trafic de influenta in vederea retrocedarii unor terenuri din muncipiul Buzau.
In cursa pentru cumpararea uzinei Hidromecanica s-au inscris SIF Transilvania, Contactoare Buzau, Electroaparataj Bucuresti si omul de afaceri Lucian Girbacea. ... Din nou in cursa s-au inscris omul de afaceri Lucian Girbacea si SIF Transilvania, care detine deja 45% din actiunile fabricii.
Seful Fiscului a afirmat ca, in trecut, statul a fost ingaduitor cu firmele lui Hayssam si ca, in unele cazuri, controalele declansate s-au oprit.
Pe parcursul zilelor de 3 si 4 octombrie se va incheia procedura de verificare a eligibilitatii celor 300 de proiecte SAPARD care au fost incepute in luna iulie, mai exact, in acesta perioada are loc inchiderea sesiunii de depunere a cererilor de finantare in cadrul proiectului SAPARD.
Circa 600 de fermieri vor invata, in perioada mai-octombrie, metode de protejare a mediului si mentinere a peisajului rural in agricultura.
Constructorii apreciaza ca într-o luna si jumatate vor fi amplasate toate cele 14 elemente de sustinere a acoperisului.Constructorii de la Polivalenta îsi iau inima în dinti.
Este una din putinele dati in care statul mai smulge ceva de la mafia evazionistilor, acestia actionand in marea majoritate a cazurilor prin firme fantoma, situatie in care prejudiciile sunt imposibil de recuperat.
Productia de rapita a Romaniei s-ar putea dubla in acest an, la 700-750.000 de tone, in conditiile in care suprafata cultivata a crescut in acest an cu peste 30%, la 430.000 de hectare, potrivit estimarilor companiei Agricover, furnizor de produse ti servicii in agricultura."Cretterea este datorata atat suprafetelor suplimentare alocate rapitei in toamna anului trecut, a conditiilor climatice favorabile din iarna 2007, dar mai ales datorita utilizarii tehnologiilor de calitate (seminte ti produse pentru protectia plantelor).
Comisia Europeana a comunicat Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, condus de Elena Udrea, raportul preliminar al misiunii de audit efectuat in perioada 28 martie - 1 aprilie 2011 si care a avut ca obiect verificarea mai multor proiecte finantate in cadrul Axei 2 a POR.
Cele doua firme care trebuie sa finalizeze Sala Polivalenta nu se pot inca apuca de munca, una asteptand utilajele necesare lucrarilor de interior, cealalta - avizele pentru utilitati Castigatoare la licitatia derulata de Compania Nationala de Investitii (CNI) pentru finalizarea Salii Polivalente din Craiova, firmele Concas SA Buzau si Constructii Erbasu SA nu se pot apuca inca de lucrari.
Dana Rogoz a lansat, in urma cu trei ani, prima sa colectie de articole din piele in colaborare cu un producator din Buzau. Dana Rogoz pare ca a luat o pauza in afaceri, scrie spynews.ro.
Evenimentul este initiat si organizat de CIADO Romania (Presedinte, Academician Constantin Balaceanu Stolnici) si ACFOR Romania (Presedinte Fondator, Mihail Mugur Lazar si Mihai George Lazar, Secretar ACFOR) - Nationala Artistilor Fotbalisti din Romania, in colaborare cu MTS si Ministerul Educatiei Nationale.
Evenimentul este initiat si organizat de CIADO Romania (Presedinte, Academician Constantin Balaceanu Stolnici) si ACFOR Romania (Presedinte Fondator, Mihail Mugur Lazar si Mihai George Lazar, Secretar ACFOR) - Nationala Artistilor Fotbalisti din Romania, in colaborare cu MTS si Ministerul Educatiei Nationale.
Aura Casaru, Project Administrator la Zestrea Bisoceana din Buzau, creeaza opinci din piele de diferite marimi si culori pe care le puteti gasi zilele acestea la Targul de Turism organizat la Romexpo.
Carrefour Romania a premiat astazi copiii talentati din clasele 0-VIII, participanti in cadrul Concursului de desene Craciun 2013, ajuns deja la a XXIV-a editie.
Grupul Medical Romgermed, alaturi de Tiriac Auto si Ford, a ajuns la sinistratii din Judetul Buzau, intr-o actiune umanitara. ... Echipele Romgermed au reusit sa ajunga la casele sinistratilor in conditii grele de trafic doar datorita maxinilor de teren Ford Ranger, denumite de specialisti si "salvatori".
Un liceean de 19 ani a agresat sexual o tanara de 24 de ani in scara unui bloc de pe bulevardul Unirii din Buzau. ... Victima de 24 de ani a trait clipe de groaza in momentul intalnirii cu atacatorul.
Carrefour Romania a premiat recent copiii talentati din clasele 0-VIII, participanti in cadrul Concursului de desene Paște 2014, ajuns deja la a XXV-a ediție.
Copilotul fusese desemnat recent cetatean de onoare al orasului Mioveni - Arges, de unde era originar, pentru meritele sale in salvarea vietilor. ... Pilotul Petre Catuneanu este din Buzau, iar sotia sa este profesor la Liceul pentru nevazatori din Buzau.
Astfel, in Bucuresti, vantul a doborat mai multi copaci, inclusiv unul in curtea Institutlui Cantacuzino, unde arborele rapus de vant a spart si o fereastra, potrivit B1 Tv. Pe aeroportul Otopeni, zborurile care trebuiau sa aterizeze in jurul orei 23:00 au intarzieri de de pana la o ora.
google-analytics.com